IJZERENONTWERP

is een onderdeel van Metaalbewerking Hoeksche Waard , wij maken al vele jaren metalen design producten voor interieurbouwers, architecten en kunstenaars. Door al die mooie producten die wij door de jaren heen gemaakt hebben hebben wij voor ons zelf de lat erg hoog gelegd qua kwaliteit van de materialen, afwerkingen en vakmanschap. Toen wij zelf meubels voor ons huis wilden gaan kopen viel ons op dat zelfs bij de duurdere categorie meubels de kwaliteit niet altijd even hoog is. Daarom hebben wij besloten om zelf deze design producten te gaan vervaardigen.

WERKWIJZE
Op onze site staan diverse metalen design producten uitgelicht en te koop aangeboden, als u iets ziet staan wat u wilt hebben kunt u dit product online bestellen. Wij nemen dan altijd contact met u op om door te nemen hoe het product eruit komt te zien, welke materialen en afwerkingen er gebruikt worden en wanneer we het product kunnen leveren. Ziet u iets op deze site staan wat u mooi vindt maar toch graag in een ander formaat of een andere afwerking/materiaal wilt hebben is dat uiteraard mogelijk. Voor de mogelijkheden kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

MAATWERK
Alle producten die wij op onze site vermelden kunnen wij desgewenst in een ander formaat, in een ander materiaal of met een andere afwerking leveren. (zie voor deze opties het productie gedeelte op onze site) Als u zelf een idee voor een metalen design product heeft kunt u ook contact met ons opnemen, denk hierbij aan eettafels, salontafels, tv kasten, design (wentel)trappen, bloembakken, tuinmeubilair, lampen, enzovoort. U kunt uw idee het beste kenbaar maken door middel van schetsen en als dat mogelijk is door foto’s. Desgewenst kunnen wij het product voor u ontwerpen en zelfs op locatie komen inmeten. Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte horen wij graag van u.

DUURZAAMHEID
Metalen zijn bij uitstek geschikt voor het vervaardigen van vele producten. Metaal is duurzaam doordat het sterk is en een lange levensduur heeft, maar ook omdat het eenvoudig en zeer goed te recyclen is.