Showroom
IJZERENONTWERP heeft geen eigen showroom of winkel. Hierdoor kunnen we de kosten lager houden. Deze website is dus eigenlijk onze showroom. Als u intesse heeft in een van onze producten is het uiteraard mogelijk om een afspraak te maken om in onze werkplaats te komen kijken om te zien wat wij maken en hoe wij dit maken.

Kwaliteit
Doordat wij al jaren ervaring hebben in het bewerken van metaal voor hele uitlopende bedrijfstakken kunnen wij de hoge kwaliteit van het metaalwerk garanderen. In die jaren hebben wij ook de juiste contacten opgedaan om te garanderen dat het houtwerk, de poedercoating, het verzinkwerk en de levering van andere materialen van een heel hoog niveau zijn.

Garantie
Doordat al onze producten geheel in Nederland vervaardigd worden door de beste vakmensen en materialen kunnen wij een hoge kwaliteit garanderen. Wij staan zo achter onze producten dat wij 10 jaar garantie geven op het laswerk! Bij IJZERENONTWERP vinden we het belangrijk dat u als klant tevreden bent, zowel over het verloop van de bestelling, de geleverde producten en de service. Wij streven er daarom naar om u ook topkwaliteit te leveren als het gaat op klantenservice. Tijdens de bouw kunnen we u desgewenst via foto’s op de hoogte houden van het ontstaan van uw metalen design product. Wij zijn als PVZ Service Metaalbewerkingen aangesloten bij de Koninklijke Metaalunie, wij handelen en leveren dan ook volgens de Algemene voorwaarden van de Koninklijke Metaalunie. Voor u een garantie van kwaliteit en betrouwbaarheid!

Bestellen en afleveren
U kunt een product via het winkelgedeelte op deze site bestellen. Wij nemen dan altijd nog contact met u op om de bestelling met u door te nemen en tevens bespreken wij de levertijd en eventuele levering bij u. Als u hiermee akkoord gaat beginnen wij aan de productie van uw product.

Als u een product uit onze shop wilt bestellen in een andere uitvoering dan hij vermeldt staat of een maatwerk product geheel naar uw eigen wensen wilt laten maken kunt u via mail of telefoon contact met ons opnemen. Naar gelang uw wensen maken wij een vrijblijvende offerte, als u akkoord gaat met die offerte beginnen wij aan de productie van uw product.

U kunt uw product bij ons in de werkplaats komen halen, we kunnen het product op laten sturen maar we kunnen er ook voor zorgen dat het product neergezet of desgewenst gemonteerd en geïnstalleerd wordt in uw woning. Voor meer informatie kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Onderhoudsvoorschriften
De onderhoudsvoorschriften zijn voor elke afwerking en materiaal verschillend. Zo zult u voor een gepoedercoat meubelstuk wat binnen staat nagenoeg geen onderhoud te plegen. Maar voor stalen meubels die in de was staan zult u deze naar gelang het gebruik af en toe opnieuw in de was zetten. Het spreekt voor zich dat bij RVS, Glas, Hout, Staal, Steen en de diverse afwerkingen ook verschillende onderhoudvoorschriften zijn. Deze voorschriften zullen wij specifiek per product mee leveren en zijn desgewenst ook op te vragen.